Blog

Přečtěte si naše blogové příspěvky, kde nalezenete více informací o našich svatbách, ale i zajímavé svatební tipy.

Podzimní Lebanonská svatba v Praze

Když nás budoucí nevěsta Marie Rose a budoucí ženich Tony zkontaktovali, bylo to pouze pár týdnů před jejich plánovaným svatebním dnem. Přáli si mít církevní, Maronicko-Křesťanskou svatbu zde v Praze, kde spolu před několika lety byli. Díky tomu, že oba jsou původem z Lebanonu, ale v součanosti žijí v Kanadě, byla Praha i skvělým místem na půli cesty jak pro jejich rodiny z Lebanonu, tak pro jejich přátele z Kanady.

Ačkoliv počasí nám úplně nepřálo, nakonec se vše podařilo zorganizovat a začátkem listopadu měli krásnou svatbu v kostele sv. Josefa na Malé straně. Následovala hostina v jednom z překrásných salonků Villy Richter. Jejich rodiny s sebou přivezly spoustu typického lebanonského svatebního cukroví a ženy si oblékly nádherné zdobené šaty. Z mnoha pohledů byla jejich svatba skvělou zkušeností, zejména proto, že Lebanonci jsou velmi milí, přátelštví a vděční lidé.

Datum svatby:       5. listopadu 2016
Svatební obřad:      kostel sv. Josefa na Malé Straně
Svatební hostina:   Villa Richter
Fotograf:               Radek Čepelák

Krásné svatební šaty a botySvatební účes a líčeníPortrét nevěstyPortrét ženichaNevěstaPodzimní lebanonská svatba v Praze, fotografie s Pražským hrademZahraniční svatba v Praze Párové svatební foceníLebanonská svatba v Praze, párové fotografie s výhledem na Pražský hradSvatební fotografie PrahaOrganizace svateb na klíč v PrazeNevěsta s ženichem, Lebanonská svatba na podzim v PrazePodzimní svatební fotografie v PrazeNevěsta s ženichem, svatba v PrazePárové svatební fotografování v PrazeSvatba v kostele sv. Josefa na Malé Straně, knížečka na svatbu do kostelaDekorace v kostele, podzimní lebanonská svatbaLebanonská svatba v PrazeZahraniční svatba v kostele sv. Josefa na Malé StraněPrvní novomanželský polibekLebanonská svatba v PrazeSvatební obřad v PrazeSvatební obřad v kostele sv. Josefa na Malé Straně v PrazeLebanonská svatba v PrazeLebanonská svatba v PrazeSvatba ve Ville Richter v PrazeSvatební hostina Ville Richter v PrazeTypické lebanonské svatební sladkostiSvatba ve Ville Richter v PrazeSvatební hostina ve Ville Richter v PrazeOrganizace a koordinace svateb na klíč v Praze i v okolí. Butterfly WeddingsSvatební lebanonská hostina ve Ville Richter Svatební hostina ve Ville RichterSvatební svíčková Villa RichterSvatební fotografie v PrazeSvětle růžový krásný svatební dortZahraniční svatba ve Ville Richter v PrazeSvatba v Praze Villa Richter

0
×
Sledujte náš blog

Líbí se Vám naše svatby? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Francouzsko-česká květinová a jarní svatba v Praze
Krásné kostely pro katolickou svatbu v Praze