Blog

Přečtěte si naše blogové příspěvky, kde nalezenete více informací o našich svatbách, ale i zajímavé svatební tipy.

Francouzsko-česká květinová a jarní svatba v Praze

Svatba Flore a Víta byla v kvetoucím a romantickém květnu. Téma svatby bylo květinové, což se perfektně hodilo ke kvetoucím stromům a květinám, které v tu dobu byly všude okolo. Flore pochází z Francie, zatímco Vítek je původem z Prahy, proto byli jejich hosté z různých zemí a kultur. Před samotným svatebním dnem jsme uspořádali přivítací večírek s ochutnávkou českých piv, což zejména pro zahraniční hosty bylo velmi zajímavé.

Večírek byl v hotelu Augustine a ochutnávka zahrnovala i jejich výborné pivo svatého Tomáše, které se připravuje podle tajného receptu. Svatební obřad byl v překrásném kostele Nejsvětějšího Salvátora v Praze a doprovázel ho zpěvem sbor, nevěstina sestra a varhany. Po svatebním obřadu jsme měli pro hosty nachystané překvapení v podobě projíždky na historickém parníku Nepomuk. Na parníku byl přípitek s pravým francouzským šampaňským doprovázený hraním pianisty. Kromě toho samotný přístav, kde parník kotví, byl pro Flore a Víta velmi symbolický, neboť zde spolu v minulosti byli. Večeře byla v elegantních prostorách paláce Žofín, který se nachází na Slovanském ostrově. Atmosféra svatby byla skvělá, což v průběhu celého dne dokazovali usmívající se hosté. Během večera vystoupil ženichův oblíbený zpěvák Zdeněk Bína a hrál DJ.

Den po svatbě byl naplánován ještě brunch v krásné restauraci Mlýnec, která má krásný výhled na Karlův most. Plánování svatby pro Flore a Víta a spolupráce s jejich rodinami a hosty bylo potěšením a jsem ráda, že si vybrali právě Butterfly Weddings a jejich svatbu jsme jim mohli pomoct zorganizovat. Kromě toho, že jsou Flore i Vít skvělí a milí lidé, mají i úžasný smysl pro humor, takže samotné plánování byla i skvělá zábava.

Předsvatební večeře: Hotel Augustine, a Luxury Collection Hotel
Svatební obřad: kostel Nejsvětějšího Salvátora
Svatební hostina: Palác Žofín
Brunch: Restaurace Mlýnec
Svatební fotograf: Radek Čepelák

Svatební líčeníSvatební účes a květinySvatební šaty ve francouzském styluSvatební prstýnkyNevěsta ve svatebních šatechŽenich a jeho svatební doplňkyPortrét ženichaPortrétní fotografie nevěstyženich a nevěsta při společném focení v PrazeSvatební fotografování v PrazeNevěsta se závojemSvatba v Praze a párové foceníNevěsta s ženichem s výhledem na PrahuNevěsta  s ženichem focení v parkuNevěsta s ženichem focení v parkuNevěsta s ženichem svatba v centru PrahySvatební výzdoba kostelaNevěsta v kostele Nejsvětějšího Salvátora v PrazeSvatba v kostele v PrazeSvatba v kostele Nejsvětějšího Salvátora v PrazeŽenich s nevěstou obřad v kosteleSvatba v kosteleVýměna prstýnkůKatolická svatba v PrazeSvatba v kostele v Prazeženich s nevěstou svatba v PrazeSvatební fotografie z PrahyFrancouzská svatba v PrazeProjížďka na lodi svatba Prahasvatební party Svatba na Žofíně v PrazeSvatební květinySvatební stůl prostřenýSvatební tabule - prostřenáSvatební květiny a výzdobaSvatební hostina v paláci ŽofínŽenich s nevěstou svatba v PrazeSvatební hostina v paláci ŽofínObčerstvení na svatběLate snack na svatební hostiněSvatební partyPrvní tanec nevěsty s ženichem, svatba v Paláci ŽofínPrvní tanec nevěsty s ženichemSvatební dekorace růžová svatbaSweetbar a sladký bar svatební hostina v Praze v Paláci ŽofínSladký barSweetbar palác ŽofínSvatební party

0
×
Sledujte náš blog

Líbí se Vám naše svatby? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Čínsko-Ruská svatba ve Vrtbovské zahradě a hotelu ...
Podzimní Lebanonská svatba v Praze