Blog

Přečtěte si naše blogové příspěvky, kde nalezenete více informací o našich svatbách, ale i zajímavé svatební tipy.

Čínsko-Ruská svatba ve Vrtbovské zahradě a hotelu Augustine

S Edem a Katiou jsme začali spolupracovat asi 8 měsíců před jejich svatbou. Zatímco Ed je původem z Číny, Katia pochází z Ruska a společně spolu žijí v New Yorku, proto jejich rodiny a přátelé přijeli doslova z celého světa. Nejen z tohoto důvodu Praha vyhrála tuto "prestižní soutěž" o jejich svatební místo. Pomohli jsme jim zorganizovat 3-denní svatební oslavy, které zahrnovaly předsvatební večeři s nejbližší rodinou, předsvatební uvítací party pro všechny hosty a samozřejmě samotný svatební den.

Výsledkem detailního plánování byla elegantní večeře v restauraci Mlýnec, večírek na přivítanou v typické české restauraci nejen se skvělou českou kuchyní, ale samozřejmě také s vynikajícím českým pivem a nakonec krásná svatba ve Vrtbovského zahradě, která nabízí jeden z nejkrásnějších pohledů na Prahu. Po obřadu jsme se přesunuli do hotelu Augustine, kde v zahradách nejdříve probíhala cocktail hour, ve vnitřním sále byla gala večeře a na party jsme se přesunuli do ranních hodin do hotelové pivnice.

Protože to byla částečně čínská svatba, dopoledne se konal typický čínský čajový obřad. Při tomto obřadu nevěsta s ženichem nabízí šálek čaje starším členům rodiny, kteří jim za to dají požehnání do jejich manželství. Během večeře potom byla zase typická ruská tradice s chlebem a solí.

Bylo nám potěšením zorganizovat pro Eda a Katiu jejich velký den, pro který si vybrali právě Prahu a do jejich společného života jim přejeme jen to nejlepší.

Fotograf: Štěpán Vrzala

Letní svatba v PrazeČínský svatební čajový obřadČínsko-Ruská svatba v PrazeFialové šaty pro družičkySvatební hrySvatební hryBílo fialové svatební květiny, bílo fialová svatbakrajkové svatební šaty a svatební botypřípravy účes a líčení nevěstyZahraniční svatba v centru PrahyPrahaSvatební obřad ve Vrtbovského zahraděSvatební kvarteto ve Vrtbovského zahraděŽenich ve Vrtbovského zahraděSvatební obřad Vrtbovského zahradě v PrazeSvatba ve Vrtbovského zahradě v PrazeBílo fialová svatba Vrtbovského zahradě<br>Svatba ve Vrtbovského zahraděženichova družbaGratulace novomanželůmSvatební bublifuky, svatba ve Vrtbovského zahraděFialová svatba ve Vrtbovského zahradě v PrazeNevěsta s ženichem a jeho družbou, Vrtbovská zahradaFialová svaba - nevěsta se svými družičkamiSvatba a svatební focení ve Vrtbovského zahraděFocení novomanželů ve Vrtbovského zahraděSvatební fotky z Vrtbovského zahradySvatební fotografie z Vrtbovského zahradyŽenich s nevěstou ve Vrtbovské zahradě, svatba v PrazeBílo fialová svatební kyticeSvatební fotografie z Vrtbovského zahradyBílo fialová svatbaSvatební prstýnkySvatební fotky u Lenonovy zdi v PrazeSvatební fotografie z Prahy, s Karlovým mostemSvatební prstýnkySvatební hostiny v hotelu Augustine v PrazeSladký bar v hotelu Augustine v PrazePříchod nevěsty a ženicha na hostinuRuská svatební tradiceSvatební hostina v hotelu Augustine v PrazeSvatební hostina a vystoupení během večeřeSvatební sliby a proslovySvatební hostina v hotelu Augustine v PrazeČínská svatba v PrazeHostina v hotelu Augustine v PrazeSweetbar Organizace a plánování svateb na klíč v Praze i okolíPrvní tanec v hotelu Augustine PrahaČínská svatba v PrazeSvatební tradice - sundavání podvazkuSvatební přípitekSvatební fotoboxSvatební party v pivnici hotel AugustineFotobox

0
×
Sledujte náš blog

Líbí se Vám naše svatby? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Letní svatba s překrásným výhledem na Prahu v hote...
Francouzsko-česká květinová a jarní svatba v Praze