Blog

Přečtěte si naše blogové příspěvky, kde nalezenete více informací o našich svatbách, ale i zajímavé svatební tipy.

Letní svatba s překrásným výhledem na Prahu v hotelu Four Seasons

Svatba Kate a Barryho se konala uprostřed slunného léta. Byla to malá svatba pouze s nejbližší rodinou a přáteli, pro kterou si nevěsta s ženichem vybrali hotel Four Seasons. Jedním z důvodů, proč se rozhodli právě pro hotel Four Seasons, byla jejich terasa s překrásným výhledem na Prahu a Pražský hrad, do které se nevěsta zkrátka zamilovala.

Abychom zachytili to nejlepší světlo, posunuli jsme obřad až na pozdější odpolední hodinu. Vše bylo připravené a nazdobené, když v tom, 10 minut před samotným obřadem, přišla taková letní bouřka, kterou ani meteorologové nepředpovídali a která bohužel poničila vše, co bylo na terase nachystané. Dobrá věc na letních bouřkách je ale ta, že obvykle netrvají příliš dlouho, proto jsme se rozhodli počkat a za 10 minut bylo skutečně po bouřce. Mezitím kvarteto bavilo hosty a hrálo jim v chodbě u výtahu, stylistka dodělala poslední úpravy na make-upu, fotograf udělal pár záběrů navíc a Four Seasons se postaral o bleskový úklid terasy a promáčených židlí. Lepší tým jsem si nemohla ani přát! Nakonec byl krásný a spontánní obřad na terase, který následoval vynikající hostinou v hotelu Four Seasons.

Fotograf: Matěj Kmeť

Letní svatba v centru PrahyLetní svatba v hotelu Four Seasons v PrazeBílé svatební boty pro nevěstuDekorace na svatební prstýnkySvatební prstýnkySvatební obřad na terase v hotelu Four Seasons v PrazeNevěsta a svatební foceníSvatba v hotelu Four Seasons v PrazeNevěsta při svatbě v hotelu Four SeasonsSvatební obřad v hotelu Four Seasons v Praze, svatební koordinace a plánování, Butterfly WeddingsSvatební obřad v hotelu Four SeasonsSvatební obřad s výhledem na PrahuKrémová květinová výzdobaSvatební hostina v hotelu Four Seasons v PrazeSvatební květiny krémovéženich s nevěstou, svatební fotky

0
×
Sledujte náš blog

Líbí se Vám naše svatby? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Svatba v katedrále Sv. Víta na Pražském hradě s ná...
Čínsko-Ruská svatba ve Vrtbovské zahradě a hotelu ...