Blog

Přečtěte si naše blogové příspěvky, kde nalezenete více informací o našich svatbách, ale i zajímavé svatební tipy.

Svatba v katedrále Sv. Víta na Pražském hradě s následnou hostinou ve Ville Richter

Míša a Greg si pro svoji svatbu vybrali dvě nádherná místa na svatbu, katedrálu sv. Víta na Pražském Hradě a Villu Richter pro následnou hostinu. Svatba byla laděna do modré barvy, ve které měly všechny družičky krásné tmavě modré šaty, ale do které byly sladěny i svatební dekorace a květiny.

Svatební obřad v chrámu sv. Víta byl překrásný a i když je možné zde obřady uspořádat až v pozdějších odpoledních hodinách, kdy chrám všichni návštěvníci opustí, rozhodně to stojí za to. Po obřadu jsme se s hosty přesunuli do vinice sv. Václava, která je součástí Villy Richter a kde probíhala koktejl hour. Po ní následovala hostina ve Ville Richter s několika chodovým menu. Před desátou hodinou bylo pro hosty připravené překvapení – krásná fire show. Když skončila, tak jsme se přesunuli do horní části Villy Richter, kde probíhala party a krájení svatebního dortu.

Svatební obřad:     Chrám sv. Víta na Pražském hradě
Svatební hostina:   Villa Richter
Fotograf:               Photomantic

Krásné bílé svatební šatyBílo modrá svatební kyticePřípravy ženicha a jeho družbySvatební foto Pražský hradSvatební foto nevěsta PrahaSvatební fotky z PrahyNevěsta svatební fotky PrahaSvatební fotky z Prahy bílo modrá svatbaSvatební párové fotky z PrahyBílo modrá svatba v Praze, modré šaty pro družičkyženich a jeho družba, svatba v PrazeSvatba v chrámu sv. Víta na Pražském hraděModrá svatba v chrámu sv. VítaSvatba v chrámu sv. Víta v PrazeSvatba v chrámu sv. VítaSvatební obřad v chrámu sv. VítaOrganizace a plánování svateb v Praze a okolí, Butterfly WeddingsSvatební foto svatba chrám sv. VítaSvatební fotky z Pražského hraduBílo modrá svatební výzdoba, svatba ve Ville RichterSvatba Villa Richter bílo modrá dekoraceHostina ve Ville Richter v PrazeKoktejl hour ve vinici sv. Václava Villa RichterKoktejl hour Villa RichterHostina ve Ville RichterSvatební hostina ve Ville RichterSvatební překvapení - svatební ohňostroj a fireshowPrvní tanec Villa Richter

 

0
×
Sledujte náš blog

Líbí se Vám naše svatby? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Podzimní svatba na Chateau Mcely
Letní svatba s překrásným výhledem na Prahu v hote...